Image

Hvad er et SEO tjek

Et SEO tjek er en gratis gennemgang af jeres hjemmeside.

I får et status tjek på jeres side, som fortæller om jeres placeringer på udvalgte søgeord. Vi kigger på backlinks til jeres side og tjekker om der er tekniske fejl der forhindrer jer i at opnå de ønskede placeringer.

SEO tjekket er gratis og tilbydes kun til erhvervskunder. Vi kan lave et SEO tjek på både hjemmesider og på webshops. Det er vigtigt at du udfylder alle felter i formularen også søgeord samt webadresse. Når vi har foretaget SEO tjekket fremsender vi en rapport til dig på en email og følger op med et opkald hvor vi gennemgår den med dig.

SEO tjekliste - steder du selv kan sætte ind

Som vi også har beskrevet i vores artikel "SEO er ikke raketvidenskab" så er der faktisk mange steder du selv kan sætte ind. Det kræver selvfølgelig at du har lidt kendskab til backend på din hjemmeside eller webshop. Her er en lille liste over ting du selv kan lave hvis du vil igang med optimering:

Titel tags skal være optimeret så et søgeord eller sætning indgår
Meta description skal være skrevet så søgeord og USP'er indgår
* Både titel og meta beskrivelse skal skrives så det giver folk lyst til at klikke for at læse mere. CTR er nemlig heller ikke uvæsentlig SEO optimeringen

Teksterne er super mega vigtige. De skal være relevante til siden og må ikke være copy / paste fra andre af dine sider og overhovedet slet ikke af andre virksomheders sider. Man siger at en tekst skal være på ca. 1000 ord - men det kommer lidt an på hvad der ellers er på siden. Det er vigtigt at du ikke stopper dine tekster med det søgeord du vil optimere på. En tommelfingerregel er at søgeordet ikke må fremgå mere en 3% af de samlede antal ord.
*Brug overskrifter h1,h2,h3 men brug dem fornuftigt og i rækkefølge. Brug også Bold og Italic til at fremhæve sætninger med søgeordet.

Video på siden er et rigtig godt værktøj til at holde folk længere på siden. JA google holder øje med hvor lang tid du er på en hjemmeside. Folks tidsforbrug på en side er nemlig også en faktor som spiller ind på dine placeringer.