Image

Du kan få alle de kunder du vil have

Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det faktisk ikke. Indenfor langt de fleste B2C virksomheder kan vi skaffe alle de leads i vil have. Sammen aftaler vi en fast pris pr. lead og det antal leads som i er interesseret i at aftage hver måned. Hvis det bliver for meget at håndtere kan vi lynhurtigt skrue ned for volumen. Hvis det er for lidt kan vi skrue op.

Det betyder faktisk at du helt selv kan bestemme hvor hurtigt og hvor stor din forretning skal vokse.

Der findes rigtig mange måder at markedsføre sig på online. Hvilken der er den rigtige for din virksomhed er svært at sige. Det kræver, at vi får et større kendskab til virksomheden. Her er en lille liste over ting du skal overveje:

 1. Sælger du B2B eller B2C ?
  Der er stor forskel på hvilke medier du skal vælge hvis dine kunder er forretningsdrivende frem for private
 2. Hvordan sælger du dine produkter ?
  Sælger du dine produkter gennem en webshop eller kræver dine produkter nogle indledende samtaler før køb.
 3. Geografi ?
  Sælger du dine produkter eller ydelser internationalt, nationalt eller lokalt.
 4. Dit budget ?
  Hvor meget vil du betale for et nyt lead eller et salg. Hvor mange leads / salg kan du håndtere pr. md.

Vi anbefaler altid vores kunder at rådføre sig med os inden de siger ja tak til en online annoncesælger. Det er nemlig ikke særlig tit man får en god pris eller for den sags skyld en god kampagne. Det er desværre ofte sådan at annoncesælgeren er mere interesseret i at få solgt sine bannere end har er i at give dig en god oplevelse.

Hos Say it kan vi finde de bedste medier både lokalt og nationalt - og vi kan som oftest få forhandlet nogle rigtig gode betingelser hjem dig.

Bestil tilbud