Menu

Responsive webdesign

Over de sidste år er der sket en stor forandring i forhold til den måde som vi "surfer" på internettet. Vi er blevet meget mere mobile og fyrer ikke længere op under den gamle PC, når der skal købes koncertbilletter, nye sko eller findes en tømrer til at fikse det utætte tag. Istedet griber vi i lommen efter vores mobiltelefon eller rækker hen over bordet efter vores tablet.

Den "nye" måde at gå på internettet på betyder samtidig, at vi som de utålmodige forbrugere vi er, ikke gider at bruge tid på hjemmesider der loader langsommere, eller ikke tilpasser sig størrelsen på vores skærm. 

Men der er da heller ikke noget mere irriterende end en hjemmeside hvor man skal sidde og zoome ind, og hvor links og knapper er så små at selv ikke en femårig barnefinger vil kunne ramme dem.

Har vi fanget din interesse?
Så book et møde med os ved at klikke her.

Responsive webdesign løser alle dine problemer
Et responsive webdesign tilpasser sig automatisk brugernes skærm. Det betyder at du hvis brugerne kommer ind via en ipad så vil de se en hjemmeside der har tilpasset sig til ipad'en, kommer de ind via en smartphone "Yes you guessed it" så ser de en side der automatisk tilpasser dig den. Det smarte ved et responsive design er at du ikke længere behøver at have flere forskellige versioner af din hjemmeside. Du kan nøjes med en version og den tilpasser sig automatisk.

Et responsive webdesign er bygget op i html 5 og det giver dig også en række andre fordele. Du kan blandt andet vise billede animationer uden at du skal bruge de tunge, dyre, besværlige og ikke søgemaskine venlige flash filer.

 

Læs vores webdesign artikler...

Landingssider

09-09-2013 Hits:7325 webdesign artikler Bendict Nisbeth - Hansen - avatar Bendict Nisbeth - Hansen

Landingssider bruges i forbindelse med online markedsføring. Ofte er en landingsside en selvstændig side uden adgang til den øvrige hjemmeside. Der kan være forskellige formål med en landingsside f.eks: Tilmelding til...

Læs mere

Responsive webdesign

09-09-2013 Hits:7790 webdesign artikler Bendict Nisbeth - Hansen - avatar Bendict Nisbeth - Hansen

Over de sidste år er der sket en stor forandring i forhold til den måde som vi "surfer" på internettet. Vi er blevet meget mere mobile og fyrer ikke længere...

Læs mere

Hjemmesider bygget med omtanke

09-09-2013 Hits:9385 webdesign artikler Bendict Nisbeth - Hansen - avatar Bendict Nisbeth - Hansen

Vi ved hvordan forskellige målgrupper navigerer på hjemmesiden. Vi ved hvor de kigger hen og hvad de forventer. Den viden kombinerer vi i et lækkert design og tidssvarende design. Vi skal...

Læs mere

Kontakt info

  • Stenderup Kirkealle 4
  • 6092  Sdr. Stenderup
  • Tlf: (+45) 2972 4582
  • E-mail: info(a)say-it.dk

Om Say it

Say it webbureau i Kolding - Vi yder hjælp til Søgemaskine optimering, webdesign og online marketing
Indehaver: Bendict Nisbeth

Arbejdsområder

Rated 5/5 Baseret på 5 Kunde anmeldelser
Product description: Vi kan hjælpe din virksonhed med at vokse ved at skaffe dig nye kunder fra nettet...

Testimonials

Online marketing
Say it er uden tvivl medvirkende til Dansk Isolerings succes de sidste par år. - af , Februar 17, 2011
5/ 5stars
En kreativ kant der er helt unik .
læs hele anmeldelsen