Menu

Hjemmesider bygget med omtanke

Vi ved hvordan forskellige målgrupper navigerer på hjemmesiden. Vi ved hvor de kigger hen og hvad de forventer. Den viden kombinerer vi i et lækkert design og tidssvarende design.

Vi skal ikke genopfinde den dybe tallerken

Når Say it designer en hjemmeside, er der fokus på brugervenlighed, søgemaskine optimering og konvertering . Din hjemmeside skal kunne afkodes nemt og hurtigt af den besøgende. Det betyder blandt andet at vi skal placere elementerne på din hjemmeside der hvor brugeren forventer at finde dem. Man har gennem studier af begrabet eyetracking fundet frem til nogle brændpunkter på skærmen. Altså punkter hvor brugerens øjne drages. Disse brændpunkter er blandt andet toppen, samt venstre side. Derfor ser vi også grunden at man vælger at placere hovedmenuerne der på de fleste hjemmesider.

Vi skal også sørge for at konverteringspunkterne på hjemmesiden er synlige. Hvis du ikke har en webshop, vil dit konverteringspunkt som regl være en udfyldt kontaktformular. Det betyder at vi skal have synliggjort overfor brugerne, at vi gerne vil have dem til at kontakte os.

Har vi fanget din interesse?
Så book et møde ved at klikke her

Det behøver ikke være stramt og konservativt
Det gør ikke noget at man tænker ud af boksen når man designer en hjemmeside – sålænge man har formålet med hjemmesiden samt de tekniske udfordringer i baghovedet.

Selvfølgelig skal designet være lækkert. Det skal jo afspejle jeres virksomheds ånd og videreføre jeres grafiske identitet i både billeder, tekster, farver og grafik.

Læs vores webdesign artikler...

Landingssider

09-09-2013 Hits:7325 webdesign artikler Bendict Nisbeth - Hansen - avatar Bendict Nisbeth - Hansen

Landingssider bruges i forbindelse med online markedsføring. Ofte er en landingsside en selvstændig side uden adgang til den øvrige hjemmeside. Der kan være forskellige formål med en landingsside f.eks: Tilmelding til...

Læs mere

Responsive webdesign

09-09-2013 Hits:7790 webdesign artikler Bendict Nisbeth - Hansen - avatar Bendict Nisbeth - Hansen

Over de sidste år er der sket en stor forandring i forhold til den måde som vi "surfer" på internettet. Vi er blevet meget mere mobile og fyrer ikke længere...

Læs mere

Hjemmesider bygget med omtanke

09-09-2013 Hits:9386 webdesign artikler Bendict Nisbeth - Hansen - avatar Bendict Nisbeth - Hansen

Vi ved hvordan forskellige målgrupper navigerer på hjemmesiden. Vi ved hvor de kigger hen og hvad de forventer. Den viden kombinerer vi i et lækkert design og tidssvarende design. Vi skal...

Læs mere

Kontakt info

  • Stenderup Kirkealle 4
  • 6092  Sdr. Stenderup
  • Tlf: (+45) 2972 4582
  • E-mail: info(a)say-it.dk

Om Say it

Say it webbureau i Kolding - Vi yder hjælp til Søgemaskine optimering, webdesign og online marketing
Indehaver: Bendict Nisbeth

Arbejdsområder

Rated 5/5 Baseret på 5 Kunde anmeldelser
Product description: Vi kan hjælpe din virksonhed med at vokse ved at skaffe dig nye kunder fra nettet...

Testimonials

Online marketing
Say it er uden tvivl medvirkende til Dansk Isolerings succes de sidste par år. - af , Februar 17, 2011
5/ 5stars
En kreativ kant der er helt unik .
læs hele anmeldelsen