Menu

Vi samler på glade kunder

* * * * * *
Kontakt os Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud!
Kathleen Ruby

Martin Brink


I forbindelse med revurdering af Dansk Isolerings profil i efteråret 2010, valgte jeg at bruge Say IT. Vi havde en super kommunikation undervejs - jeg skrev teksterne, og Bendict lavede opsætningen.

Grunden til revurderingen af grafikken og sitet, var at mine kunder brugte mere og mere tid på nettet,  hvorfor jeg mente at der var behov for en udvidet hjemmeside med mere grafik og video. Vi blev hurtigt enige at Joomla var fremtidens platform - en platform der let kan ændre grafisk formsprog, og en platform der er let for mig selv at bruge og vedligeholde, samtidig med at den er anderkendt af Google. I forbindelse med udvikling af den nye hjemmeside, brugte Bendict en del energi på at søgeordsoptimere den. Dette, sammen med et SEO abonnement, har sikret mig flotte placeringer på Google samt en løbende opdatering af nye link og søgeordsoptimering. Seneste tiltag har været at flytte hjemmesidehost fra one.com til RedHost, hvilket har resulteret i langt hurtigere responstid, hvilket kunne aflæses direkte på afvisningsprocenten - mange gad simpelthen ikke vente på den gamle hjemmeside. Den nye reagere lyn-hurtigt på trods af meget tung grafik og videomaterialer.

Inden arbejdet gik igang, udarbejdede Bendict et prisoverslag samt  priser på forskellige tilvalgsmuligheder. Prisen holdt og det hele var afleveret til aftalt tid. De forskellige tilvalg blev lavet i en blanding af timeløn og aftalte priser, afhængig af opgavetype, hvilket aldrig har givet anledning til irritation.

Jeg må siges at være blandt de tilfredse kunder! Bendict er hurtig til at vende tilbage når jeg kommer med en idé, enormt løsningsorienteret og så har han en kreativ kant der er helt unik - han fanger alle mine idéer og gør til virkelighed hurtigt og til en fornuftig pris. Say-IT og Bendict er uden tvivl medvirkende til Dansk Isolerings succes de sidste par år. Jeg anbefaler gerne Say-IT til andre, og står gerne til rådighed for en uddybning af ovenstående!


Med venlig hilsen

Dansk Isolering

For Dansk Isolering har vi lavet og laver:

01Hjemmeside og søgemaskine optimering

02Online Marketing i form af kampagner i diverse netværk

03Trykte kampagner i aviser, blade mm.

04Designlinje herunder blandt andet logo, visitkort, brochurer, brevpapir og meget mere.

Kontakt info

  • Stenderup Kirkealle 4
  • 6092  Sdr. Stenderup
  • Tlf: (+45) 2972 4582
  • E-mail: info(a)say-it.dk

Om Say it

Say it webbureau i Kolding - Vi yder hjælp til Søgemaskine optimering, webdesign og online marketing
Indehaver: Bendict Nisbeth

Arbejdsområder

Rated 5/5 Baseret på 5 Kunde anmeldelser
Product description: Vi kan hjælpe din virksonhed med at vokse ved at skaffe dig nye kunder fra nettet...

Testimonials

Online marketing
Say it er uden tvivl medvirkende til Dansk Isolerings succes de sidste par år. - af , Februar 17, 2011
5/ 5stars
En kreativ kant der er helt unik .
læs hele anmeldelsen